Hästmassage

Rehabinrättning och Hästhotell

Vi tar emot hästar för rehab och tillfällig uppstallning. 


Hos oss kan du tryggt lämna hästen när du är på semester eller när din häst behöver rehabilitering. 


Vi har ett alldeles nybyggt stall med 3 platser. Vi har även rehabplatser på lösdrift, den är byggd så man kan dela av den och på det sättet välja om hästarna går tillsammans eller en och en. 

Uppgrusade hagar som mockas dagligen för att undvika att parasiter sprids mellan hästarna. Gräshage kan erbjudas hästar som innan gjort "kolla masken" och är fria från stora blodmasken. Vi har allt från en hage i boxstorlek för hästen på boxvila (trästaket) till stora gräshagar.  

Hästarna kan få behandling i form av Massage, akupunktur, djupvåg, laser, vibrationsgolv och elektroterapi. Rehabhästarna får sitt träningsprogram uppbyggt i samråd med din veterinär!  


Du kan också lämna din häst en period för avsutten uppbyggande träning, jag har mycket god erfarenhet av att träna hästarna utan sadel/ryttare en period, detta gör att inget stör ryggmusklerna från att utvecklas, och även muskler som blivit förtvinade/tilltryckta av sadeln får chans att återhämta sig. Detta i kombination med mycket täta behandlingar med vibrationsgolv, massage, akupunktur, laser, djupvåg och elektroterapi boostar detta ytterligare. 


In och utsläpp anpassas efter vilka hästar som är här just nu, deras behov och ägares önskemål. Täta utfodringar! Vi ser de flesta hagar från vårat hus och någon av oss är nästan alltid hemma vilket gör att hästarna har nästan ständig tillsyn.


Priset sätts efter vad du vill ska ingå och efter hur länge du vill lämna hästen. Kontakta mig för offert! De flesta hästar hamnar på 6000 kr/månad alternativt 1750 kr/vecka, då tillkommer foderkostnad (bete kan ingå beroende på tillgång).

Har du rehab på försäkringen så kan du många gånger får ut delar av kostnaden på försäkring. Veterinären behöver då skriva ordination på behandlingar, t.ex. laser som försäkringen täcker och då delar jag upp fakturan. 


Kostnad för strö kan tillkomma om hästen gör åt/behöver mer strö än genomsnittligt, det tillkommer alltid kostnad för strö vid boxvila inomhus (har en hage motsvarande en box storlek)Ring mig gärna om du har frågor! Jag berättar gärna mer om hur jag jobbar och tänker kring rehab/uppbyggande arbete!

0768 44 275hästhotell

hästhotell