Rehabinrättning/Hästhotell

Från och med 1/11 -21 så står nya stallet klart och vi har då möjlighet att ta emot hästar för rehab och tillfällig uppstallning.


Hos oss kan du tryggt lämna hästen när du är på semester eller när din häst behöver rehabilitering. För er som behöver övernattning på genomresa finns plats för lastbilen och el till den. Tyvärr har vi inget boende för ägarna men vi rekommenderar Hooks herrgård som finns bara en mil bort. 


Vi har ett alldeles nybyggt stall med 3 platser. Uppgrusade hagar som mockas dagligen för att undvika att parasiter sprids mellan hästarna. 

Hästarna kan få behandling i form av Massage, djupvåg och laser. Rehabhästarna får sitt träningsprogram uppbyggt i samråd med din veterinär! Träning vi kan erbjuda är promenader, tömkörning, equibandpass, balanspaddar, övningar på stallgång och i vissa fall ridning.


Priset sätts efter vad du vill ska ingå och efter hur länge du vill lämna hästen. Skicka meddelande till mig för att få ett prisförslag, i meddelandet så skriver du vad du önskar ska ingå.  


Ring mig gärna om du har frågor! Jag berättar gärna mer om hur jag jobbar och tänker kring rehab/uppbyggande arbete!