Rehabinrättning/Hästhotell

Nu står nya stallet klart och vi har då möjlighet att ta emot hästar för rehab och tillfällig uppstallning. Jag tar även emot hästar för enstaka behandlingar, här har vi möjligheten att skapa de bästa förutsättningarna för en bra massage, uppvärmd skötselplats och lugn och ro. Fåtölj med värmefilt och kaffe/te till människorna


Hos oss kan du tryggt lämna hästen när du är på semester eller när din häst behöver rehabilitering. För er som behöver övernattning på genomresa finns plats för lastbilen och el till den. Tyvärr har vi inget boende men vi rekommenderar Hooks herrgård som finns bara en mil bort. 


Vi har ett alldeles nybyggt stall med 3 platser. Uppgrusade hagar som mockas dagligen för att undvika att parasiter sprids mellan hästarna. 

Hästarna kan få behandling i form av Massage, djupvåg, laser och TENS. Rehabhästarna får sitt träningsprogram uppbyggt i samråd med din veterinär! Träning vi kan erbjuda är promenader, tömkörning, equibandpass, balanspaddar, övningar på stallgång och i vissa fall ridning.


Du kan också lämna din häst en period för avsutten uppbyggande träning, jag har mycket god erfarenhet av att träna hästarna utan sadel/ryttare en period, detta gör att inget stör ryggmusklerna för att utvecklas, och även muskler som blivit förtvinade/tilltryckta av sadeln får chans att återhämta sig. Detta i kombination med mycket täta behandlingar med massage, laser, djupvåg och TENS boostar detta ytterligare. 


Priset sätts efter vad du vill ska ingå och efter hur länge du vill lämna hästen. Skicka meddelande till mig för att få ett prisförslag, i meddelandet så skriver du vad du önskar ska ingå.  Priset är ca 200-300 kr/dygn (inkl strö och fint grovfoder) beroende på vad du önskar ingå, då vid uppstallning i minst 1 vecka. 


Ring mig gärna om du har frågor! Jag berättar gärna mer om hur jag jobbar och tänker kring rehab/uppbyggande arbete!