Horses of Steel

Boka en hästmassage nu! För hållbarare hästar! Hästmassör Hästmassage Jönköping laserterapi equifysioterapeut  Laser hund Hästmassör jönköping

Martina Ståhl hästmassör

Martina Ståhl heter jag som driver Horses of Steel

Jag har vuxit upp med hästar och har hela livet haft ett stort hästintresse. På gymnasiet läste jag hästinriktning på naturbruksgymnasium. Min stora dröm har alltid varit att jobba med hästar på heltid och 2018 tog jag steget och utbildade mig till hästmassör och avslutade min anställning som undersköterska på intensiven för att satsa på hästar på heltid. Under hösten 2018 utbildade jag mig även till laserterapeut för häst, hund och människa.

2019 kände jag att jag ville lära mig mer, så då läste jag vidare till equi-physioterapeut på sveriges största utbildning för hästmassörer hos Axelssons animal school. Just läser jag på sveriges största utbildning för sadelutprovare, equipment coach på UPH. 

Under min utbildning till equi-physioterapeut har jag fått utbildning i akupressur, strain and counterstrain (mjuk korrigering), kinesiotejp, stresspunktmassage, lymfmassage och givetvis vanlig sportmassage (Ej kiropraktik)


Jag föder även upp hästar, från början var det bara ponnyer men jag kommer att mer och mer gå över till SWB. Min stora stolthet är min första egna uppfödning som idag är 8 år, förra året var han rankad nr 5 av alla ponnyer i dressyr upp till och med 7 år i TDB! Han låg även högt rankad i hoppning.


hästmassör

hästmassör