Horses of Steel

Boka en hästmassage nu! För hållbarare hästar! Hästmassör Hästmassage Jönköping laserterapi equifysioterapeut  Laser hund Hästmassör jönköping

sadelutprovning

sadelutprovning

Equipment coach


 

Bettutprovning/uthyrning: Jag är återförsäljare för Fager bett. Jag kommer ut för bettutprovning där du får möjlighet att testa betten, därefter finns det möjlighet att hyra bettet innan köp om man vill testa det ytterligare. Mer om Fager bett och priser finns här.

Jag förutsätter att hästen regelbundet har kollats av kunnig veterinär/tandläkare, då endast de kan se alla ev. skador i munnen. 

 

Sadelutprovning: Jag lagerhåller själv inga sadlar i dagsläget, jag kollar befintliga sadlar eller sadlar som du själv har lånat hem. Vid utprovning gör jag även en mall över din hästs rygg för att vi ska kunna följa utvecklingen till nästa gång vi kontrollerar sadeln. Jag kollar även på sadeln under ryttare, detta är en viktig del för att dels se sadeln på hästen under rörelse och för att se hur ryttaren hamnar i sadeln, passar inte sadeln ryttaren kan även detta skapa problem för hästen.