Horses of Steel

Boka en hästmassage nu! För hållbarare hästar! Hästmassör Hästmassage Jönköping laserterapi equifysioterapeut  Laser hund Hästmassör jönköping

sadelutprovning

sadelutprovning

Equipment coach


I september påbörjade jag min utbildning till Equipment coach. Som namnet antyder så handlar det om att jag ska kunna hjälpa ekipaget med hela utrustningen, t.ex. sadel- och bettutprovning. Kontakta mig om du är intresserad!

 

Bettutprovning/uthyrning: Jag är återförsäljare för Fager bett. Jag kommer ut för bettutprovning där du får möjlighet att testa betten, därefter finns det möjlighet att hyra bettet innan köp om man vill testa det ytterligare. Mer om Fager bett och priser finns här.

 

Sadelutprovning: Jag har ett mindre lager med begagnade sadlar i en bred prisklass. Det går givetvis även bra om du själv lånar hem sadlar för utprovning. Vid utprovning gör jag även en mall över din hästs rygg för att vi ska kunna följa utvecklingen till nästa gång vi kontrollerar sadeln. Jag kollar även på sadeln under ryttare, detta är en viktig del för att dels se sadeln på hästen under rörelse och för att se hur ryttaren hamnar i sadeln, passar inte sadeln ryttaren kan även detta skapa problem för hästen. 

Enkel koll av befintlig sadel ingår vid massage. 


Försäljning av sadlar: Jag tar emot sadlar för försäljning mot 10 % provision. Det innebär att du lämnar sadeln hos mig, jag kontrollerar att den inte har skador eller liknande, sen tar jag med sadeln på utprovningar om blir den såld så tar jag 10 % i provision av priset, blir den inte såld så betalar du heller ingenting. Du får även själv ha den utannonserad och hämta den om du själv får spekulanter på den.