fagerbett

fagerbett


Bettutprovning 

 Jag är återförsäljare/bettutprovar för fagerbett. Hos mig kan du både få hjälp med att prova ut bett och provrida på plats, men jag har också möjlighet att ge råd över telefon/mail och skicka bett till dig som du får hyra och testa.

En bettutprovning kostar 250 kr och det tillkommer resa på 25 kr/mil som man delar på. Jag utgår från Jönköping men åker ca 15 mil vid större intresse. Hör av dig om du är intresserad av att jag kommer till just ditt område!


Hyra

Hos mig kan man även hyra bett, det kostar 100 kr/vecka plus ev. frakt tillbaka till mig. För det bettet du köper tillkommer ingen hyra.

Alltså exempelvis om du hyr 2 bett i 1 vecka, och bestämmer dig för att köpa ett av de. Så betalar du frakt tillbaka  och 100 kr i hyra för det bettet du skickar tillbaka. 

Hyran räknas från det att bettet anländer till dig tills det skickas tillbaka. 

Frakten tillbaka står kunden för och det ska skickas spårbart.


Betten kan vara provade/uthyrda tidigare, men ofta är de helt nya de jag skickar. Får man ett som varit uthyrt tidigare så finns alltid valet att stå för frakten tillbaka och få ett helt nytt bett skickat till sig.

Är det något du undrar så tveka inte att fråga!


Fagerbett

Beställ direkt!

För att beställa bett eller få rådgivning, använd kontaktformuläret! Vet du redan vilket bett du vill hyra och testa så skriv vilket bett, storlek, din adress och telnr så skickas bettet till dig samma dag! 

Villkoren för hyra står under rubriken "hyra"