Nyheter

Horses of Steel

Boka en hästmassage nu! För hållbarare hästar!

Febuari 2019

Nu satsar jag stort på utbildningar. I mars påbörjar jag en utbildning till equifysioterapeut på axelssons animal school. Axelssons är störst i Sverige på hästmassage. I utbildningen fördjupar man sig mer i båda massage men också i rehabilitering, jag kommer även lära mig tejpning och akupressur m.m. Den här utbildningen kommer ta ca 1 år.


I augusti påbörjar jag även en utbildning till equipment coach. Det är Sveriges största utbildning inom sadelutprovning, det är hel termin om att prova ut hela hästens utrutsning. Den här utbildningen vill jag gå för att utrustningen många gånger hänger ihop med muskelproblem. 


Jag kommer fortsätta med behandlingar även under utbildningen i den mån jag hinner. Mina underbara stamkunder kommer givetvis får första chans på kommande elevbehandlingar!Igår fick jag vara med equiterapeuten Charlotta i husaby och titta hur hon jobbade. Mitt mål är att en dag blir lika duktig som hon! Jag kommer utan tvekan att åka dit fler ggr och lära av denna otroliga människa!