Equipment coach. Sadelutprovning

Horses of Steel

Boka en hästmassage nu! För hållbarare hästar! Hästmassör Hästmassage Jönköping laserterapi equifysioterapeut  Laser hund Hästmassör jönköping

sadelutprovning

sadelutprovning

Equipment coach


I september påbörjade jag min utbildning till Equipment coach. Som namnet antyder så handlar det om att jag ska kunna hjälpa ekipaget med hela utrustningen, t.ex. sadel- och bettutprovning. Under utbildningstiden kommer jag i mån av tid att erbjuda utprovning i samband med massage i samma stall. Kontakta mig om du är intresserad!

 

Bettutprovning/uthyrning: Jag är återförsäljare för FagerBits. Jag kommer ut för bettutprovning där du får möjlighet att testa betten, därefter finns det möjlighet att hyra bettet innan köp om man vill testa det ytterligare. Mer om FagerBits och priser finns här.

 

Sadelutprovning: Jag har ett mindre lager med begagnade sadlar i en bred prisklass. Det går givetvis även bra om du själv lånar hem sadlar för utprovning. Vid utprovning gör jag även en mall över din hästs rygg för att vi ska kunna följa utvecklingen till nästa gång vi kontrollerar sadeln. 


Vi du lämna in din sadel för försäljning så kontakta mig för pris.